4f8a981f183e9ad3

Tuesday, August 6, 2013

EVANGELINA ANDERSON



Martin Demichelis a suferit o lovitură de cap în finala Cupei Americii cu Argentina, dar a avut motive să fie fericit în acest weekend din Buenos Aires.
Fundașul Manchester City a legat nodul cu partenerul său de lungă durată și fostul model Playboy Evangelina Anderson la o ceremonie în capitala argentiniană.
În vârstă de 34 de ani a fost cu Anderson din 2007, iar cuplul sa căsătorit în cele din urmă sâmbătă la ceea ce ea a descris drept "o sărbătoare intimă" pentru 50 de invitați. Perechea a fost legată în timp ce Demichelis își desfășura activitatea la Bundesliga Bayern München și au doi copii împreună - Martin și Lola de doi ani.
Anderson, în vârstă de 32 de ani, a prezentat nud pentru mai multe reviste din Argentina, inclusiv Playboy, și este o fostă actriță și dansatoare care a devenit un nume notabil în televiziunea chiliană.
Demichelis, care locuiește împreună cu familia sa din Cheshire, a semnat un nou contract de un an la Etihad, dar se va retrage din fotbalul internațional, în urma înfrângerii finale a loviturilor de departajare de la Copa America ale

țării sale de către gazdele Chile.

No comments:

Post a Comment