4f8a981f183e9ad3

Monday, September 30, 2013

JOSEANE OLIVEIRA

Joseane Procasco Guntzell de Oliveira ( Canoas , 10 aprilie din 1981 ) este o actriță , prezentator TV , modelul și în prezent DJ Rio Grande do Sul , cunoscut pentru că a fost încoronat ca ra Brazilia în 2002 și sa apariții în două sezoane ale show-ului reality Big Brother Brazilia .După ce a fost aleasă ca Miss Brazil în 2002, Joseane a participat chiar la concursul Miss Universe din același an, care a avut loc la San Juan ( Puerto Rico ) pe 29 mai , dar nu a fost printre semifinaliști.
Joseane a continuat să lucreze ca actriță și model, iar în 2003 a fost aleasă să participe la programul Big Brother Brazil 3.
                         https://maravilhosomundodomissrs.wordpress.com/2012/04/07/a-miss-rs-que-chegou-a-ser-mb-em-2002-joseane-oliveira/                     

În timpul șederii sale în program, titlul de dor a fost revocat , deoarece organizația și statutul ei căsătorit (care este interzis de regulile concursului). A pierdut titlul pe locul al doilea, reprezentantul Santa Catarina , Thaisa Thomsem și și-a cerut scuze oficiale organizatorilor, explicând că a mințit despre statutul său civil că are șansa de a-și atinge visele.
După eliminarea lor la reality show și concedierea sa, Joseane a pozat nud pentru problema martie 2003 a revistei Playboy și separat de soțul ei, se deplasează spre Sao Paulo și apoi să -și continue cariera de model.
În 2009, Joseane a început să prezinte programul Pampa Studio , care a fost prezentat la Rio Grande do Sul de TV Pampa , afiliat la Rede TV! A părăsit programul în 2010 pentru a participa la Big Brother Brasil 10 . . În 2013, Joseane revine pentru a prezenta Studio Pampa pe Tv Pampa .
Încă în 2010, a posedat pentru a doua oară goală, dar de data aceasta pentru revista Sexy în luna mai.

No comments:

Post a Comment